Hobby&Zo 12 is er!
13 april 2021 
0 min. leestijd

Hobby&Zo 12 is er!

Vrolijk! Dat is het eerst woord wat in ons op komt als we naar de voorpagina van deze Hobby & Zo kijken.

Want wat een gezellige afbeeldingen heeft Yvonne getekend voor de nieuwe collectie Bubbly Girls Professions. Een opvolger van de eerdere succesvolle series kon niet uitblijven dus april blijft bij ons Bubbly Girls-maand.

Voor deze collectie gingen de dames hard aan het werk en het is duidelijk dat ze daar veel plezier in hebben. Of ze nu voor de klas staan, in de zorg, de schoonheidsbranche of de horeca werken, het maakt allemaal niet uit. En hoe spannend… de collectie heet dan wel Bubbly Girls maar we zien ook mannen! We hebben ervoor gekozen om met een selectie van de genoemde beroepen ook een knipvel met de Big Guys te maken.

De Goody is er ook weer een om snel mee aan de slag te willen: een mooi bij elkaar passend setjes van stempels, Dies en een embossingfolder. Helemaal gericht op het komende tuinseizoen. Glenda maakte er alvast mooie voorbeelden mee.

Naast bloemen, tuinen en dames vind je in deze uitgave ook alvast een aantal mooie kaarten voor mannen. Voordat je het weet is het alweer vaderdag en sowieso zijn extra voorbeelden voor mannenkaarten natuurlijk altijd handig.

Reactie plaatsen