fbpx

Categories

Most Viewed

Hobby & Zo 2

Hobby & Zo is een tweemaandelijks glossy magazine dat steeds zal worden uitgegeven met een wisselende Goody; een mooi cadeau met bij elkaar passende materialen. Hobby & Zo belicht het kaarten maken in al zijn facetten, afgewisseld met gerichte nieuwtjes en verhalen voor de doelgroep.

De gratis Goody bestaat deze keer uit:

Glitterpapier om mini kaartjes mee te maken, Metallic Design Sheets, twee Clear Stamps en een bijzonder knipvel. In het midden van het magazine zit gratis designpapier waarmee ook vrolijke voorbeelden gemaakt zijn. Je kunt direct aan de slag om creaties te maken met de materialen uit het magazine.

Uniek aan Hobby & Zo is dat er bij diverse artikelen links vermeld worden waarmee o.a. bijpassende 3D-afbeeldingen gratis gedownload kunnen worden. U kunt voor de downloadpagina HIER terecht.

Met de drie puzzels die te vinden zijn in deze uitgave zijn hele mooie prijzen te winnen! Wat dacht bijvoorbeeld van een stansmachine die wordt verloot!

Blader Hobby & Zo lekker door, geniet, wees creatief, reageer online op de diverse oproepjes en gebruik hem als inspiratie. Hobby & Zo: hét blad voor de hedendaagse Hobbyist!

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Forgot Password