fbpx

Categories

Most Viewed

Hobby & Zo 3

Al het goede komt in drieën en dat geldt ook voor Hobby &Zo! Naast Hobbyjournaal en Hobbyzine+ alweer de derde editie met genoeg creatieve inspiratie die wij met graag met jullie willen delen. De Goody is deze keer een prachtige Die waarmee je alle kanten op kunt.

Terwijl de dagen korter worden en de avonden langer, is het de perfecte tijd om je hobbykamer te herontdekken. Welke mooie schatten heb je al en wat gaat er op het verlanglijstje? De Wish List helpt je op weg, maar we doen je  alvast 10 gratis vellen designpapier cadeau. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook nog 2 Scenery-knipvellen bij. De gratis downloads zijn dit keer 4 vellen designpapier, 2 knipvellen en een extra patroon van Laura Keulen!

Zoals je van ons gewend bent, zijn er weer geweldige puzzelprijzen te winnen, zoals de super Wheelable Tote trolley of de gloednieuwe serie Stitch Dies van Card Deco Essentials en voor de liefhebber een heel bijzonder Belgisch bierpakket.

Kruip gezellig op de bank met deze Hobby &Zo, een warm drankje en wat lekkers, laat je inspireren en geniet van de voorpret naar de feestdagen!

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Forgot Password